Läste




Alex Schulmans krönika i AB i lördags. Jag stod med i den. Nu har jag varit med på utelistan (ett flertal gånger tydligen...) och i en krönika. Nu saknas bara innelistan. Tänk att komma med där! Hade inte det varit stort? Va? Nähä? Okej..

Kommentarer
Postat av: Marie

Du är på min innelista alla gånger! Faktiskt, har jag haft med dig och Erik på min topplista över hösten 2008. =)

2009-02-09 @ 19:28:50
URL: http://www.hamsterkatt.blogspot.com
Postat av: Mimi

Är detta verkligen den riktiga mackans blogg? Inte särskilt mycket kommentarer iallafall, men alla har väl inte den humorn, hehe;)

2009-02-09 @ 20:16:58
URL: http://www.mimidettwiler.com
Postat av: Mimi

Ditt och Eriks program är verkligen hur jävla kul som helst! Jag är petig när det gäller tv-program, särskilt när det gäller svenska tv-program. Men jag älskar i "äntligen grotta" när Erik kastar upp en pläd på bergsväggen, fy fan, jag skrattade så jag grät och tittade om och om igen på just den scenen. Det var också skitkul när ni hälsade på där det fanns massa robotar och Erik tar upp en prydnadssak och frågar vad det är för robot och då svarar gubben att det bara är en vanlig prydnadssak "-tja, vanlig och vanlig" muttrar Erik tillbaka, helt sjukt kul!!!!

2009-02-09 @ 20:19:49
URL: http://www.mimidettwiler.com
Postat av: Oggy

hans utelista är vettiga människors innelista :)

2009-02-09 @ 20:57:07
Postat av: Jonna

Tjo!

Letade rätt på din blogg idag och har bara en kommentar.... Kul =)

Såg er (dig och Erik) på Sweden rock festival förra året, jag och min kompis gick förbi er likt tusentals andra människor men sega som vi är så säger jag "jag känner igen dom" min kompis kollar länge och säger sedan "det gör jag med, vi har kanske festat med dom?" sen såg vi gubbarna med kamerorna och började asgarva när vi fattade vilka ni var =)btw ni två tillsammans är oslagbara, när ni är på tv sitter jag bänkad, då är jag lika social som en golvmopp mot min omgivning, haha!

2009-02-09 @ 21:47:19
URL: http://jonnsill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0